Catalin Chereches: „Va fi un nou partid de stanga, fara amprenta coruptiei si amprenta comunismului din PSD”

Demisionar din PSD, deputatul Catalin Chereches se alatura lui Cristian Diaconescu si Marian Sarbu, proaspat intrati in grupul parlamentarilor independenti. Chereches afirma ca are in vedere participarea sa la formarea unui nou partid de stanga.

„Din punct de vedere politic voi ramane un om de stanga. Voi sustine orice constructie solida din zona de stanga. Cu adevarat de stanga, nu doar de fatata. Aceasta implica si un nou partid. Va fi un nou partid pentru interesele romanilor. Un partid de stanga care sa se debaraseze de ceea ce avea negativ PSD-ul, amprenta coruptiei si amprenta comunismului. Chiar daca Ponta a castigat, ele se simt in partid si sunt curente castigatoare dupa acest Congres”, declara proaspatul deputat independent.

Acesta a mai spus ca prin parasirea partidului nu isi va abandona proiectele incepute pentru cei care l-au votat si spune ca la sfarsitul mandatului nu doreste ca lumea sa-l arate cu degetul. „Pe mine ma intereseaza ce pot face pentru maramuresenii mei. Eu m-am saturat de povesti in acest prim an de mandat. Vreau ca dupa patru ani de mandat sa fac ceva pentru oameni. Nu sa ma arate lumea cu degetul”, spune Chereches.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu