CASCADORII PE DJ186D – Două mașini distruse de un puștan de 19 ani

Polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă s-au sesizat din oficiu azi dimineață cu privire la faptul că pe D.J. 186D, în localitatea Șieu, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Ajunși la locul accidentului, oamenii legii au identificat un autoturism, care se afla în afara părții carosabile, avariat în partea din spate, iar în curtea unui imobil a mai fost identificat un auto, care prezenta avarii în partea din față.

„În urma investigațiilor efectuate polițiștii au constatat faptul că, un tânăr de 19 ani a condus un auto pe D.J. 186D, având direcția de deplasare către Botiza, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă și a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla parcat în afara părții carosabile. După impact, conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului.

Persoana banuită de producerea evenimentului rutier a fost identificată ulterior, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul din Vișeu de Sus în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”,precizează IPJ Maramureș.

Cercetările continuă în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu