Cand o tara intreaga iti spune ca esti beat, mergi sa te culci: Mamele din PDL ii solicita sefului de partid sa nu reduca alocatia copiilor

Sulfina Barbu, presedintele organizatiei de femei din PDL, a solicitat Guvernului, in numele formatiunii pe care o reprezinta, sa nu micsoreze cuantumul alocatiei si indemnizatiei pentru cresterea copiilor, ci sa caute alte solutii pentru reducerea cheltuielilor.

„Organizatia de femei a PDL a decis sa solicite Guvernului sa caute solutii pentru a nu diminua alocatia si indemnizatia pentru cresterea copiilor. Este corecta si necesara solicitarea presedintelui Traian Basescu de a reaseza sistemul de protectie sociala, astfel incat de ajutoarele sociale sa beneficieze doar categoriile sociale vulnerabile si sa evitam cumularea nejustificata de diverse ajutoare sociale.

Ajutorul pentru cresterea copiilor insa, nu este un ajutor de care poti profita mintind. Aici lucrurile sunt clare, cu nasterea unui copil nu poti pacali autoritatile. Total de acord ca statul nu mai are de unde sa cheltuiasca la fel de mult ca inainte, dar scopul planului de austeritate este redresarea Romaniei. Si nimeni nu poate gandi revigorarea Romaniei pe termen lung fara sprijinul acordat familiilor in cresterea copiilor”, a declarat Sulfina Barbu.

Andreea Vass, consilierul pe probleme economice al premierului Emil Boc, a anuntat ca incepand cu 1 iunie, mamele vor primi o indemnizatie pentru cresterea copilului cu 25% mai mica decat in prezent.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu