Campanie de semnaturi pentru infiintarea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei – Deputatul Catalin Chereches a strans cateva mii de semnaturi, in Maramures

Deputatul Catalin Chereches vizeaza unul dintre posturile de vicepresedinti ai viitoarei structuri politice din care va face parte alaturi de parlamentarii independenti. Acesta a primit ca sarcina formarea de entitati la nivelul mai multor judete din regiunea Ardealului de Nord.

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei se va inregistra la instanta abia saptamana viitoare, insa deja pe lista simpatizantilor si viitorilor membri s-au inscris foarte multe persoane. Deputatul Chereches afirma ca in Maramures a strans cateva mii de semnaturi.

„Targetul meu este strangerea a 8 – 10 mii de semnaturi. Pana cum, s-au adunat cateva mii”, a declarat Chereches.

Deputatul maramuresean spune ca printre cei atrasi de viitoarea Uniune se numara si persoane provenite din randul PSD, dar si numerosi cetateni care nu s-au aflat pana acum in mediul politic.

„Am vizat atragerea de oameni de afaceri, profesori, precum si cadre universitare. Nu am urmarit doar persoanele care au facut politica pana acum”, a mai spus deputatul independent.

Dintre cei proveniti din randurile politicienilor actuali, cei mai multi sunt actuali sau fosti membri PSD. In opinia lui Chereches, acest lucru este explicabil prin faptul ca in randul PSD se regasesc cele mai multe persoane care isi doresc un partid autentic de stanga, in Romania.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu