CADASTRARE INTEGRALĂ – Număr mare de contestații la Recea și Fărcașa

Cadastrarea integrală a fost finalizată în Recea și Fărcașa, acum fiind perioada de soluționare de soluționare a contestațiilor. Care nu sunt deloc puține, potrivit informațiilor furnizate de către OCPI Maramureș.

„Suntem în diverse stadii de recepție a cadastrărilor integrale pe UAT-uri, respectiv suntem în stadiul de analiză și soluționare a contestațiilor pentru Fărcașa și Recea, UAT-uri cadastrate integral și unde vorbim de undeva la 11.000 de imobile pe fiecare UAT. Avem în jur de 2600 de contestații pe fiecare UAT, 2537 pe Fărcașa și 2857 pe Recea. Acest număr mare de contestații ne va ajuta să înlăturăm greșelile făcute de prestator în etapa inițială, dar ne ocupă și un volum foarte mare de timp și implică un volum de muncă deosebit”, a declarat directorul OCPI Maramureș, Ovidiu Ștefan.

Acesta a mai precizat că sunt în faza de recepție încă 2 UAT-uri cadastrate integral și anume Satulung și Dumbrăvița, și aici fiecare cu cca 11.000 de imobile: „În următoarele 2 săptămani vom termina recepția, urmand etapa de afișare publică de 2 luni și de depunere a contestațiilor pe cele 2 UAT-uri. Așteptăm să vină la recepție în următoarele 14 zile încă un UAT, Săcălășeni. Și Poienile de sub Munte a finalizat cadastrarea integrală, în aceste zile fiind procedura de afișare publică și depunere contestații. Urmează perioada de soluționare a contestațiilor”.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu