C.C.I Maramureș a lansat repere economice maramureșene 2022. Lucrare despre indicatorii economici ai anului 2021 și oportunități de investiții în Maramureș

Camera de Comerț și Industrie Maramureș a lansat ediția 2022 a lucrării Repere Economice Maramureșene.

”Repere economice maramureșene” este lucrarea care reflectă în cifre oficiale starea economiei județului Maramureș. Oferă o imagine clară asupra situației economiei locale și reprezintă un bun instrument în fundamentarea deciziilor de management a persoanelor interesate să investească în județul nostru sau a antreprenorilor care doresc să ia noi decizii în ceea ce privește viitorul propriei afaceri.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș a lansat anul acesta o ediție mai amplă, cu 158 de pagini, capitolele cu indicatorii economici ai anului 2021 fiind continuate cu instantanee ale unităților administrativ-teritoriale din județul Maramureș și prezentarea câtorva oportunități de investiții din localitățile județului. Toate aceste date sunt cuprinse în ”Repere locale maramureșene”, capitol realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș.

Ediția 2022 a lucrării ”Repere economice maramureșene” realizată de Camera de Comerț și Industrie Maramureș va beneficia de un tiraj tipărit însă cel mai important, va fi difuzată online și va ajunge la Birourile de Promovare Comercial-Economică din Rețeaua Externă, respectiv la misiunile diplomatice acreditate în România, precum și la toate Camerele de Comerț și Industrie județene.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu