BARAJ PROMOVARE – Minaur va juca cu Metalurgistul Cugir

CS Minaur va juca cu Metalurgistul Cugir în prima dublă a barajului de promovare. Mai sunt sunt doup meciuri de disputat din play-off, însă echipa din Baia Mare e sigură de locul intai, astfel că acum toate gandurile se duc pentru meciurile care o pot duce pe Minaur spre Liga a II-a. În partida de ieri, 7 mai, minauriștii s-au impus cu 3-0 în fața celor de la Lotus Băile Felix, golurile fiind marcate de Lazăr, Văsălie și Simion pe final de meci.

Mai sunt două etape de disputat. Și anume în etapa 8 (14 mai) CS Minaur va juca contra CA Oradea, respectiv Lotus Băile Felix va întalni Someșul Dej. În etapa 9 (21 mai) Someșul Dej va juca cu CS Minaur, în timp ce CA Oradea va da piept cu Lotus Băile Felix. Potrivit csminaur.ro, „în Faza a III-a vor participa doar primele două clasate din play-off, 20 de echipe în total (din cele 10 serii). Se vor disputa două runde de baraj. Primele două clasate vor juca meciuri de baraj cu primele două clasate din seria a 9-a. Mai exact, locul 1 din seria 9 cu locul 2 din seria 10 și locul 1 din seria 10 cu locul 2 din seria 9”.

„Echipele care vor câștiga jocurile de baraj se vor întâlni între ele, în dublă manșă, iar învingătoare va evolua ediția viitoare de campionat în Liga 2”, concluzionează CS Minaur.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu