Băimărenii reclamă oamenii străzii la Poliția Locală. Unii fac scandal

Au reapărut oamenii străzii în municipiul Baia Mare. Problema este că unii dintre ei se adăpostesc în scări de bloc, iar locatarii respectivi anunță Poliția Locală. În perioada 27.11-03.12.2023, pe raza municipiului reședință de județ au fost înregistrate mai multe sesizări privind tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, în data de 29.11.2023, orele 16.50, a fost sesizat faptul că o persoană doarme în casa scării unui imobil de pe Bulevardul Unirii, persoana a fost identificată ca fiind una fără adăpost și a fost îndrumată către Centrul social tip Azil de Noapte de pe str. V. Alecsandri.
Potrivit informațiilor furnizate de către Poliția Locală, în data de 27.11.2023, orele 14.55, a fost sesizat faptul că pe strada Mărășești persoane necunoscute aruncă cu petarde. La fața locului nu a fost identificată nici o persoană întrucât în zona indicată nu era nimeni. Apoi, în data de 29.11.2023, orele 11.10, a fost sesizat faptul că pe Aleea Dobrogei, persoane fără adăpost se adăpostesc și adună gunoaie într-un spațiu de firmă nefolosit. Polițiștii locali băimăreni spun că la fața locului a fost identificată o persoană fără adăpost care a fost îndrumată către Centrul social tip Azil de Noapte de pe str. V. Alecsandri.

De asemenea, în data de 02.12.2023, orele 13.08, a fost sesizat faptul că pe Bulevardul Unirii este o persoană fără adăpost care se manifestă violent, la fața locului aceasta a fost identificată, sancționată contravențional și îndepărtată din zonă, respetiv în data de 03.12.2023, orele 23.23 a fost sesizată tulburarea ordinii și liniștii publice prin strigăte și larmă, pe strada Gheorghe Bilașcu, la fața locului persoana în cauză a fost identificată și sancționată contravențional.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu