- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Baia Mare: Turul orașului pe bicicletă, de Ziua Copilului

Maramureș Bike și Hope and Homes for Children România organizează joi, 1 iunie, începând cu ora 13.30, la monumentul Ostașului Român din Baia Mare evenimentul 1 iunie pe biciclete. De la ora 14.00 se va porni în turul orașului.

”Copii, părinți, bunici, mătuși și verișori, călători sau trecători, pe biciclete, pe trotinete, pe role, pe 2 sau 4, haideți sa dăm startul. Cum care start? Startul sezonului de «biciclit ».

Pe data de 1 Iunie ne vedem la monumentul Ostașului Român din Parcul Tineretului începând cu ora 13:30 să ne încălzim cauciucurile pentru clasicul tur al orașului pe biciclete, care începe la ora 14, după care va provocăm la distracție până spre seară.

Partenerii noștri au pregătit un perete de cățărare pentru cei curajoși, ateliere de îndemânare, desene pe asfalt, pump track & jumping skills, plăcinte calde, înghețată, etc.

Ziua se va încheia cu o SUPER TOMBOLĂ unde se pot câștigă 3 BICICLETE + alte produse surpriză, oferite de către UAC EUROPE si DualStore”, spun organizatorii.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu