- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

BAIA MARE SĂLBATICĂ – S-au urcat pe acoperișul fostului Cinema Dacia și aruncau cu pietre asupra trecătorilor

Baia Mare sălbatică sau cum unii adoptă niște comportamente greu de înțeles. Doar că în astfel de situații, părinții sunt cei care sunt trași la răspundere pentru faptele odraslelor lor. Un incident greu de înțeles s-a petrecut în data de 06.03.2023, ora 16.10, cand echipajul format din B.N și G.I. a fost sesizat de către cetățeni asupra faptului că mai mulți tineri s-au urcat pe acoperișul fostului Cinema Dacia de unde aruncă cu pietre asupra trecătorilor.

Poliția Locală Baia Mare spune că aceștia au fost prinși, transportați la sediul Poliției Locale, unde, în urma identificării, întrucât erau minori, au fost chemați la sediul Poliției Locale părinții acestora pentru a le preda copiii. Părinții au fost sancționați contravențional pentru lăsarea fără supraveghere a minorilor, conform Legii 61/1991. Și nu a fost singurul incident la care a fost nevoie de intervenția oamenilor legii.

În data de 09.03.2023, ora 00.53, echipajul format din H.C. și F.S. a fost sesizat asupra faptului că pe strada Melodiei  o persoană tulbură odinea și liniștea publică prin strigăte și larmă. Persoana a fost identificată și sancționată contravențional. Apoi, în data de 11.03.2023, ora 10.40, echipajul format din G.T. și P.V. împreună cu Agenți de Poliție din cadrul T.F., în timpul efectuării patrulării în zona Gării C.F.R., au sesizat un grup de persoane care consumă băuturi alcoolice.

Acestea au refuzat să se legitimeze, au devenit agresive, fiind nevoie de folosirea forței și încătușarea lor. Persoanele au fost transportate la sediul Poliției T.F. situat în incinta Gării C.F.R. unde au fost identificate și sancționate contravențional. Tot în data de 11 martie, la ora ora 02.05, echipajul format din K.V. și Z.C. a fost sesizat asupra faptului că pe Bulevardul Unirii mai multe persoane tulbură odinea și liniștea publică prin strigăte și larmă, la fața locului persoanele au fost identificate și sancționate contravențional.

Dragoș HOJDA

 

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu