- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

BAIA MARE – Restricții de circulație în weekend. Vezi străzile care se închid circulației

Băimărenii trebuie să știe că în weekend-ul care urmează vor exista restricții de circulație în anumite zone din Baia Mare. Acestea au fost făcute publice de cei de la Maramureș Runners. Astfel, sâmbătă, 16 septembrie va fi închisă parcarea din Piața Libertății (din fața hotelului Minerul), parcarea de pe strada Podul Viilor și parcarea de pe strada Gheorghe Șincai (tronson strada Podul Viilor – magazin Central) începând cu orele 16:00 și până duminică 17.09.2023, orele 15:00.
Pentru ca duminică, 17 septembrie să avem închiderea integrală a traficului rutier, în intervalul orar 6:00-14:00 pe următorul traseu: START Piața Libertății ( de la str. Podul Viilor până la magazin Central) Strazile: Gh. Șincai, Culturii (zona liceu V. Lucaciu) – Podul Culturii – bd. Independenței prin fața Bibliotecii Județene – bd. Independenței, se face bucla de la Universitate – retur pe Bd. Independenței – Universitate – str. Victoriei – Podul Viilor cu FINISH în zona de Start.
Închiderea și securizarea în intervalul orar 8:00-13:00 a traseelor de concurs: START Piața Libertatii (de la str. Podul Viilor până la magazin Central) – Str. Gh. Șincai, Culturii (zona liceu V. Lucaciu) – Podul Culturii – bd. Independenței prin fața Bibliotecii Județene – bd. Independenței până în zona Transgold (spălătorie auto, Restaurant Elegance) – retur pe Bd. Independenței până la Universitate – Universitate – str. Victoriei – Podul Viilor – Piața Libertatii cu FINISH in zona de Start.
Pentru Bd. Independenței – închidere și securizare pentru toate benzile, ambele sensuri, pentru strada Victoriei – închidere si securizare prima bandă, cea de pe partea cu Colonia Pictorilor, biserica Greco-catolică Sf. Anton de Padova, rămâne deschisa circulația pe strada Victoriei pe câte un sens de mers și se va prelua traficul de pe strada Minerilor banda care merge către Victoriei. Vom avea închidere integrala Podul Viilor și str. Podul Viilor până în Piața Libertății. Rugăm cetățenii care locuiesc în zonă sau care au drum în zonă să dea dovadă de înțelegere în perioada menționată și să se conformeze”.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu