BAIA MARE – Permis de liber acces în parcările publice pentru unele categorii de mașini

Autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 t, aparținând instituțiilor publice care își au sediul în municipiul Baia Mare, strict sub condiția ca acestea să se afle în interes de serviciu, vor avea acces liber în parcările publice existente în municipiul Baia Mare. Este vorba despre un proiect de hotărâre care va fi supus atenției consilierilor locali în ședința de azi, 21 ianuarie.

Este vorba despre proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local Baia Mare nr.
394/2021 privind aprobarea prețului tichetelor și abonamentelor pentru parcările publice cu plată percepute de Serviciul Public Ambient Urban Baia Mare pentru anul 2022. Conform acestuia, Serviciul Public Ambient Urban Baia Mare va elibera instituțiilor publice care își au sediul în municipiul Baia Mare un permis de liber acces, care va cuprinde numărul de înmatriculare pentru fiecare autovehicul, în baza unei solicitări scrise formulată către SPAU Baia Mare care va fi însoțită și de copia certificatelor de înmatriculare.

ACTUALIZARE Proiectul de hotărâre referitor la acest permis de liber acces nu a ajuns în atenția aleșilor locali, așa cum era planificat, ședința de CL de azi nemaiavând loc din cauza lipsei de cvorum.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu