BAIA MARE – Noi controale, noi amenzi pentru parcări făcute aiurea prin oraș

Nu există săptămană să nu fie aplicate amenzi șoferilor care și-au parcat mașinile fie pe locurile destinate persoanelor cu handicap, fie în locurile special amenajate, dar fără a avea tichet de parcare valabil. Polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație, care efectuează controlul în parcările publice cu plată de pe raza Municipiului Baia Mare, în ultima săptămană au depistat 8 persoane care au parcat fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Au fost întocmite un număr de 4 procese- verbale de constatare a contravenție în valoare de 2000 lei, respectiv 4 invitații in valoare de 2000 lei.

Tot în perioada amintită, polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație care execută controlul în parcările publice
cu plată de pe raza Municipiului Baia Mare au întocmit un număr de 155 înștiintări pentru lipsă tichet de parcare în valoare de 7.750 lei, respectiv 38 procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 3.900 lei.

Tot în ultima săptămană, polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație au depistat și luat în evidență un număr de 8 autovehicule posibil abandonate pe domeniul public, proprietarii acestora fiind somați să le ridice voluntar de pe domeniul public în termen de 10 zile de la data primirii somațiilor.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu