Baia Mare: Eveniment caritabil pentru Florin Zaharie, omul fără antebrațe (FOTO)

Desfășurată duminică, 26 martie, în Sala Sporturilor din Baia Mare, evenimentul caritabil dedicat lui Florin Zaharie, omul fără antebrațe, a fost o reușită.

Vă reamintim că acesta are nevoie de două proteze bionice în valoare de 65.000 euro bucata.

”Aproximativ 1000 de oameni s-au unit in cadrul acestui eveniment caritabil, unic si inedit, de suflet pentru suflet si au pus o mâna pentru doua mâini si au strâns aproape 10.000 euro doar ieri. Au fost mulți oameni, nu multa lume.

Azi s-au calculat toți banii donați atât ieri la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, cât si cei primiti in timpul zilei de azi prin transfer bancar de la oameni din întreaga tara si s a ajuns la suma de 11.300 euro.

O zi luminoasă care va rămâne pentru totdeauna in spiritul comunitatii băimărene si nu numai. Mulțumim din suflet tuturor pentru implicare, sunteți minunați. Campania continuă.

Împreuna pentru visul tatălui fără antebrațe care dorește din suflet sa si țină din nou copilul in brațe! Conturile personale ale lui Florin Dorel Zaharie in care puteți dona in continuare sunt:

BANCA BCR
RON: RO48 RNCB 0182 1212 9685 0001
EUR: RO53 RNCB 0182 1212 9685 0008
RNCB ROBU

Sau în contul Asociației Energia Mișcării (ONG) în cazul în care aveți nevoie de contract de sponsorizare”, transmite Asociația Energia Mișcării.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu