UPDATE: Azi, Tribunalul decide soarta FC Baia Mare – Cauza s-a amanat

Dosarul privind reorganizarea judiciara a FC Baia Mare se judeca azi de catre magistratii maramureseni. De solutia instantei depinde viitorul echipei baimarene. In cazul in care planul de reorganizare va fi acceptat de completul de judecata, FC Baia Mare ar putea incepe returul in Liga a II-a. In caz contrar, falimentul echipei este pecetluit.

Conform magistratilor Tribunalului Maramures, cauza s-a amanat pentru a se da posibilitatea partilor de a se pronunta asupra necesitatii intrarii in faliment a debitoarei, ca urmare a esuarii planului de reorganizare a activitatii debitoarei si asupra posibilitatii prelungirii perioadei (de aplicare a) planului suplimentar de reorganizare propus de consiliul de administratie al debitoarei.

Urmeaza ca  in cursul zilei de joi, la sediul Federatiei Romane de Fotbal, de la Bucuresti, sa aiba loc o intalnire intre reprezentantii clubului , administratorul judiciar si consilierul juridic al FRF.
Unul dintre subiectele discutate ar putea fi cel legat de vanzarea brandului, in cazul in care s-ar intra in procedura de faliment, precum si recuperarea sumei de 100 mii euro care ar trebui sa rezulte din actul de transfer al jucatorului Paul Batin.
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu