Avocatul Lazar Nita: „Iosif Kleibel va face plangere la Colegiul Medicilor impotriva doctorului Marcela Baltarescu. A gresit fundamental”

Avocatii baimareanului Iosif Kleibel care a fost inchis timp de 1 an si 5 luni, pentru ca si-a ucis sotia, iar ulterior a fost achitat de magistratii maramureseni, spun ca principalul vinovat pentru suferinta clientului lor este medicul legist Marcela Baltarescu, din cadrul Serviciului Judetean de Medicina Legala Maramures. Acestia sunt decisi sa sesizeze Colegiul Medicilor.

„Iosif Kleibel va face plangere la Colegiul Medicilor Maramures, pentru ca actul medicului legist a fost cel care a cauzat succesiunea evenimentelor din viata dansului. A gresit fundamental”, a declarat Lazar Nita, unul dintre avocatii lui Iosif Kleibel.

De asemenea, Cristina Nita Amzarescu, un alt avocat al lui Kleibel, a afirmat in cadrul emisiunii Garda de Noapte, difuzata de postul de televiziune Cinemar TV (CBN), ca reprezentantii Colegiului Medicilor ar trebui sa se sesizeze din oficiu in acest caz.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu