Atletism: Campionat National Zonal pentru copii I si II – Trei medalii de aur pentru atletii de la CSM Baia Mare

In perioada 14-15 mai 2010, la Cluj Napoca, a avut loc Campionatul National Zonal de Copii I si II. La competitie au fost prezenti si 6 sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Baia Mare (director, Sorin Andrei), antrenati de profesorul Viorica Tarta.

Baimarenii au obtinut rezultate deosebite prin Cosmin Ioan Sabo, CN „Vasile Lucaciu”: doua locuri I, recorduri personale, la 80 m plat si 200m plat; Madalina Alexandra Pop, Scoala „Nichita Stanescu”, un loc I la aruncarea discului si un loc IX la Greutate; Mihai Romeo Baban, CN „Vasile Lucaciu”, doua locuri IV la aruncarea discului si greutate, cu recorduri personale; Denisa Solomon, Sc. Gen nr. 3 (prof. Marcel Oana), doua locuri III (in serie) la 80 m plat si 200 m plat; Georgiana Pop, Sc. Gen. Nr. 15, un loc II la 50 m plat si un loc IX la 150 m plat; Mircea Cublesan, Sc. Generala Ieud, un loc IV la 80 m plat si un loc VIII la 600 m plat.

De remarcat ca Madalina Alexandra Pop, Cosmin Ioan Sabo si Mihai Romeo Baban sunt pregatiti de profesorul Ioan Catriscau (CN „Vasile Lucaciu”), cei trei vor fi prezenti la Bucuresti, in perioada 16-17 iunie 2010, la faza finala a Campionatului National.

Ciprian DOCHITA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu