Asociația Întreprinzătorilor Maramureș vă invită să participați la un seminar în Zalău

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, în calitate de solicitant al proiectului „Formare – Cooperare – Digitalizare: Măsuri pentru promovarea formării profesionale continue în regiunea Nord-Vest”, POCU 726/6/12/135148, are plăcerea de a vă invita să participați la seminarul din cadrul activității A1 – Consiliere profesională și tutorat pentru grupul țintă vizat, subactivității A1.1 – Informarea grupului țintă.

Seminarul va avea loc luni, 28 martie 2022, începând cu ora 15.00, Bulevardul Mihai Viteazu, nr. 10, ap. A1/a/II, zona A, Zalău, Sălaj.

Obiectivul seminarului este de a mobiliza grupul țintă și de a încuraja interesul față de etapele care trebuie parcurse în cadrul proiectului, de a oferi informații detaliate despre modalitățile de înscriere și participare la activitățile proiectului, etapele de parcurs, condițiile eligibilitate, vizând și teme precum arta de a îndruma schimbarea, managementul timpului și formarea profesională și importanța educării minții pentru o gândire pozitivă.

În speranţa că veţi fi alături de noi la acest eveniment, pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected] și telefonic la nr. 0743-257-335. Persoană de contact pentru detalii și confirmare prezență este Anton Chelaru Maria Magdalena, expert ocupare în cadrul Asociației Întreprinzătorilor Maramureș.

Pentru mai multe informații ne găsiți pe www.formarenordvest.ro și pe pagina de facebook: Formare Profesionala Nord-Vest.

Cu stimă,

Expert ocupare

Anton Chelaru Maria Magdalena

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu