ANGAJĂRI – Centrul Antidrog Maramureș va avea un psiholog

Agenția Națională Antidrog a anunțat că sunt disponibile la nivel național un număr de 21 de posturi de ofițeri, agenți de poliție și personal contractual, în diferite domenii precum asistență socială, psihologie, prevenirea consumului de droguri, precursori de droguri, sociologie, tehnologia informației, achiziții și financiar-contabilitate, posturi care așteaptă să fie ocupate!

„Dacă deţineţi studii corespunzătoare în aceste domenii, nu ezitaţi să vă înscrieţi! Dosarele complete vor fi transmise electronic în volum complet, în termenul prevăzut în anunțurile de concurs”, spun cei de la Agenția mai sus amintită.

Pentru Maramureș a fost scos la concurs un post de inspector de specialitate gr. III-I la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al judeţului. Informația a fost de altfel confirmată de către comisar de poliție Flavia Sălăgean, coordonatoarea instituției, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural din data de 29 iunie de la Prefectura Maramureș. Nu este pentru prima dată cand Centrul Antidrog Maramureș trage un semnal de alarmă cu privire la criza de specialiști care există în instituție. 

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu