ANCHETĂ – Bărbat violat de alți doi bărbați cu care a băut bine într-un bar

Poliţiştii din Mureş cercetează doi bărbaţi din Valea Largă bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de viol. Sesizarea poliţiştilor Secţiei 13 Poliţie Rurală Zau de Câmpie a fost făcută în data de 2 noiembrie. Bărbatul care a fost violat are  29 de ani.

„Din cercetările efectuate, s-a reţinut că, la aceeaşi dată, persoana vătămată, în timp ce se afla într-un local din Valea Largă, ar fi fost invitată de doi bărbaţi, de 25 şi 49 de ani, din aceeaşi localitate, la locuinţa unuia dintre aceştia. Ulterior, victima ar fi întreţinut, împotriva voinţei sale, relaţii sexuale, cu cei doi bărbaţi. În urma probatoriului administrat, faţă de cei în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

La data de 3 noiembrie a.c., instanţa de judecată a admis faţa de bărbatul de 49 de ani măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar faţă de celălalt, măsura arestului la domiciliu. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, pentru probarea întregii activităţi infracţionale”, arată IPJ Mureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu