Amenzi și iar amenzi – ISU Maramureș: Săptămâna Inspecției de prevenire în cifre

Personalul Inspecției de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș a efectuat, în intervalul 18-24 mai, 26 de controale la unități de comerț, de alimentație publică, agenți economici din turism și la unități de învățământ.

”Printre neregulile cel mai des întâlnite în timpul acestor controale, pe linia respectării normelor legale referitoare la apărarea împotriva incendiilor, au fost cele legate de blocarea căilor de evacuare, de dotarea cu mijloace de primă intervenție, de neefectuarea mentenanței la mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor, neafișarea planurilor de evacuare a persoanelor, respectiv de exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice.

Ca urmare a neregulilor constatate în perioada mai sus menționată, cadrele Inspecției au aplicat 142 de sancțiuni, din care 131 de avertismente și 11 amenzi, în cuantum de 13.000 de lei.

În aceeași perioadă, specialiștii Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș au desfășurat 47 de activități de educare preventivă”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu