ALUNECARE TEREN – Probleme la drumul județean între Strâmtura și Glod

Probleme la drumul județean care face legătura între Strâmtura și Glod din cauza unei alunecări de teren. Acolo sunt necesare, conforma declarațiilor făcute de către primarul din Strâmtura, Ioan Pasere, lucrări mai ample. Pasere a anunțat că acest sector de drum județean va fi închis mâine și poimâine pentru a se putea pune în siguranță drumul.

„Lucrurile aici, la acest drum județean, se strică mai tare. E și un stâlp de curent, deci trebuie intervenit. Chiar am fost acolo azi, cu cei de la drumuri, și m-au anunțat că drumul se închide mâine și poimâine pentru mai multe ore, ca să se poată pune în siguranță întreaga zonă. E pericol mare, nu poți să circuli decât pe un singur sens de mers. Noi facem un raport operativ pe care îl trimitem la cei de la ISU, ei vin și fac evaluarea în teren, să știm de câți bani este nevoie pentru a reface drumul și așteptăm să se refacă drumul. E nevoie de o lucrare mai amplă aici, zona fiind una mai problematică”, a declarat primarul din Strâmtura, pentru ziarmm.ro.

De cealaltă parte, directorul Societății de Drumuri și Poduri Maramureș, Emil Marinescu, spune că pe acest drum inițial au fost numai fisuri, însă ploile din ultima vreme au reactivat totul. Oricum, pe acea porțiune de drum sunt planificate pentru acest an lucrări de așternere covoare asfaltice.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu