ALERTA – Baiat de 14 ani dat disparut dupa ce a plecat dupa ciuperci

O nouă acțiune Salvamont Maramureș. De data aceasta este vorba despre dispariția unui băiat de 14 ani care plecase la căutat de ciuperci in pădurea din preajma localității Chelința și nu s-a mai întors. Minorul nu are telefon mobil și nici nu cunoaște zona. A fost prealertat și elicopterul de la POA Jibou, susține Salvamont Maramureș, care, dupa ce va incheia o misiune in zona Vadu Crisuri va sosi in Chelinta pentru a ajuta la cautari.

ACTUALIZARE

„Astăzi, 20 iunie, ora 15.20, agențiile din cadrul S.N.U.A.U. au fost sesizate prin apel 112, de către un bărbat, despre dispariția unui minor în vârstă de 14 ani, care era plecat la cules ciuperci în zona Valea lui Victor, Chelința, Maramureș.

În prezent se desfășoară activități de căutare ale băiatului, la care participă, alaturi de alte agenții cu competență în materie, polițiști din cadrul Secției 3 Fărcașa, Ulmeni, S.A.S. Maramureș și Grupa Canină Maramureș”, precizează IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 1 Minorul în vârstă de 14 ani, care s-a rătăcit într-o zonă deluroasă împădurită de la marginea localității Chelința, a revenit la domiciliu în Baia Mare, starea lui fiind bună.

Dragos Hojda

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu