AIM invită companiile din Maramureș la „BUSINESS FORUM NORD-VEST”

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș în colaborare cu Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor din Satu Mare, Federația Patronilor Bihor, Organizația Patronilor Sălaj,  sub egida  Uniunii  Naționale  a  Patronatului  Român,  organizează „Business Forum Crișana Nord-Vest” – ediția I-a, care va avea loc în perioada: 12-13 mai 2022, în Municipiul Satu Mare.

AIM, în calitate de co-organizator, lansează o invitație către toate companiile din Maramureș, de a participa la acest eveniment și de a contribui, astfel, la dezvoltarea și promovarea economiei din regiunea Nord-Vest a țării. Se dorește ca acest forum de business să susțină întărirea relațiilor dintre UAT-uri și mediul de afaceri și, implicit, să ducă la buna cunoaștere a strategiilor de dezvoltare economică a celor 4 județe.

Antreprenorii și managerii companiilor private din Maramureș, Satu Mare, Bihor și Sălaj vor avea posibilitatea de a interacționa direct, prin sesiunile de întâlniri B2B, în vederea stabilirii relațiilor comerciale. De asemenea, întâlnirile cu reprezentanții invitați ai UAT-urilor din aceste județe, în contextul subiectelor de actualitate economică ce vor fi dezbătute în secțiunile forumului, pot contribui în mod semnificativ la evoluția companiilor private din zona de Nord-Vest.

Evenimentul este structurat în mai multe sesiuni. În prima zi, după discursul oficialităților, participanților le va fi prezentat profilul și potențialul economic al celor patru județe, urmând apoi prezentări de business, cu experți din domeniile propuse. Seara se va încheia cu o cină festivă care va facilita cunoașterea informală a participanților la Forum. A doua zi este dedicată întâlnirilor B2B în cadrul cărora antreprenorii își vor putea promova compania, având în același timp ocazia de a identifica noi parteneri de afaceri.

Un mesaj important pentru reprezentanții mediului de afaceri, prezenți la această primă ediție a „Business Forum Nord-Vest” vor transmite și invitații de onoare ai evenimentului: dl. Florin-Sergiu DOBRESCU – Secretar de Stat în cadrul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, dl. Ovidiu SILAGHI – Secretar General al Camerei de Comerț și Industri a României, dl. Alin Sorin SESERMAN – Secretar de Stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și dl. Ioan LUCIAN –Președinte Uniunea Națională a Patronatului Român.

În urma acestui eveniment, așteptările antreprenorilor prezenți la Forum vor fi transmise către mediul de afaceri, autoritățile locale și județene, în scopul de a lua măsuri pentru susținerea dezvoltării economice a județelor implicate.

Consiliul Director al AIM

 

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu