Agresorul femeii injunghiate in fata Pensiunii Silvia, arestat preventiv pentru 29 de zile

Tanarul care a incercat sa isi ucida concubina, injunghiind-o in fata Pensiunii Silvia, din Baia Mare, a fost arestat preventiv. Acesta va sta dupa gratii 29 de zile.

Pentru a dispune arestarea preventiva, Tribunalul Maramures a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca inculpatul, Gheorghe Claudiu Vanciu, in varsta de 32 de ani, din localitatea Sarbii Farcasei, la data de 1 martie, a incercat sa-i suprime viata concubinei sale, la locul de munca al acesteia (Pensiunea Silvia), injunghiind-o in torace cu un cutit cu lama de 24 cm, provocandu-i o plaga de 7 cm adancime.

Plaga a necesitat pentru vindecare 8-9 zile de ingrijiri medicale, dar nu a pus in primejdie viata acesteia. Anterior, agresorul o lovise peste fata cu palmele.

„Inculpatul a recunoscut savarsirea faptei de care este acuzat, insa a sustinut ca se afla in stare de ebrietate si ca a avut intentia doar de a-i aplica o corectie partii vatamate si nu de a-i suprima viata”, a precizat Anamaria Miclaus, expert asistent in cadrul Biroului de Informare si Relatii Publice al Tribunalului Maramures.

Impotriva incheierii prin care s-a dispus luarea masurii de arestare preventiva, inculpatul a declarat  recurs.

El este cercetat pentru tentativa la omor calificat si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu