- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Agentul Viorel Stroe: „Daca Ioan Isac nu pune in aplicare sentintele definitive si irevocabile, vom depune o plangere penala la Parchet”

Comisarul sef Ioan Isac, comandantul Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, a fost obligat de instanta de judecata sa respecte statutul reprezentativitatii pe care Sindicatul Agentilor de Politie Maramures il are in cadrul institutiei pe care o conduce. Mai precis, sa invite in cadrul sedintelor operative reprezentanti ai sindicatului.

Cu toate ca in acest sens exista doua sentinte definitive si irevocabile, Ioan Isac nu se grabeste sa le puna in aplicare, preferand sa pozeze in nestiutor. „Astept sa primesc hartiile de la instanta si apoi vorbim”, a afirmat Isac.

Ori sentinta este publica, putand fi gasita si pe site-ul oficial al Curtii de Apel Cluj. Aceasta il obliga pe Isac sa recunoasca statutul agentilor sindicalisti.

Viorel Stroe, liderul de sindicat, afirma ca in cazul in care comandantul Politiei va refuza respectarea celor doua sentine, va fi nevoit sa se adreseze Parchetului, cu o plangere penala pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti.

„Eu nu cred ca va fi situatia asta. Dar, in caz contrar, sesizam IGPR, cu documentele in mana. Altfel, ar fi nerespectarea hotararii judecatoresti si vom depune o plangere penala”, a declarat Viorel Stroe, in cadrul emisiunii Garda de Noapte, difuzata de Cinemar TV (CBN).

ZiarMaramures.ro

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu