Afaceristul „Varzaru”, patronul Conrep Viseu de Sus, acuzat ca a furat gardul terenului de fotbal, folosindu-l pentru realizarea cofrajelor utilizate la construirea unei sali de sport

Acuzat de primarul Vasile Ciolpan ca a furat gardul cu care Consiliul Local Viseu de Sus a imprejmuit terenul de fotbal din localitate, Vasile Mlesnita, presedintele Clubului Bradul, reactioneaza cu o replica pe masura. Acesta spune ca gardul de lemn pe care el l-a pus la stadion inainte a fost folosit pentru construirea salii de sport din apropiere.

„Daca tot sunt preocupari legate de gard, va spun eu unde e gardul care era inainte. L-au folosit pe post de cofraje, cand s-a facut sala de sport”, a afirmat Mlesnita, in cadrul emisiunii Garda de Noapte difuzata de postul de televiziune Cinemar TV (CBN). Acesta declara ca pe rolul Parchetului exista un dosar penal impotriva angajatilor firmei Conrep, din Viseu de Sus.

Firma este una foarte cunoscuta in zona, fiind proprietatea lui Vasile Coman, zis Varzaru, cel care de ani buni conduce afacerile locului. Evident, o astfel de lucrare cum este si sala de sport din localitate nu putea fi executata decat de o firma precum cea a lui Varzaru, un apropiat al lui Adrian Filip, marcant membru PSD Viseu de Sus.

Interesant este ca in patria lemnului, unde brazii se taie la norma, oamenii lui Varzaru nu au avut altceva mai bun de facut decat sa foloseasca gardul terenului de fotbal pentru a-si incropi cofrajele necesare lucrarilor de constructie la sala de sport.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu