Aeroportul Baia Mare, inchis incepand cu noaptea de vineri spre sambata – Guvernul a hotarat inchiderea altor sapte aeroporturi din tara

Norul vulcanic din Islanda a dus la anularea a peste 80 de curse aeriene in Romania. De asemenea, Guvernul are in vedere inchiderea mai multor aeroporturi in tara, incepand de sambata, ora 0.00. Printre acestea se numara si aeroportul din Baia Mare. Pe lista mai figureaza aeroporturile din Satu Mare, Oradea, Targu Mures si Cluj, toate inchise de la aceeasi ora. Iar de la ora 7.00, vor fi inchise cele din Iasi, Bacau si Suceava.

Premierul a cerut fiecarui aeroport din Romania ca din ora in ora sa actualizeze pe propriul site cursele aeriene anulate, astfel incat pasagerii sa fie din timp informati. Reprogramarea biletelor de transport tine de relatia fiecarui client cu compania de resort, dar aeroporturile au obligatia, si le solicit expres acest lucru, ca din ora in ora sa actualizeze cursele anulate sau care urmeaza sa fie anulate”, a afirmat primul ministru.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu