ADVERTORIAL – AUTO SHOW MARAMUREȘ: Expoziție de mașini noi, vehicule de teren, accesorii auto & tunning

Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Baia Mare Value Centre organizează, în perioada 25 – 27 iunie a.c., în parcarea centrului comercial (Bd. București, nr. 53), prima ediție a evenimentului AUTO SHOW MARAMUREȘ.

Dealeri auto cu referință în domeniu vă invită să descoperiți cele mai noi modele de autoturisme KIA, DACIA, RENAULT, NISSAN, SUZUKI, OPEL, MAZDA, TOYOTA, SKODA, HONDA, FIAT, CITROEN, VOLKSWAGEN, toate în cadrul unei expoziții organizată în premieră de Camera de Comerț și Industrie Maramureș. Vor mai fi expuse autoturisme hybrid și electrice dar și ATV-uri Hisun si Can-Am, SSV-uri – Buggy Can-Am pentru experiențe off-road, jet ski-uri Sea-Doo, snow-mobile Sky-Doo, Can Am Ryker & Spyder, accesorii electronice auto ViperX, entertainment multimedia sau alte inovații tehnologice din domeniul auto.

Florentin-Nicolae Tuș, președinte CCI Maramureș: ”Lansăm în 25 iunie a.c., în colaborare cu partenerul nostru – Baia Mare Value Centre – prima ediție a evenimentului ”Auto Show Maramureș”. Ca organizator, ne-am dorit de mult timp să reușim să cuprindem și un astfel de eveniment în calendarul nostru expozițional. Iată că acum, odată cu relaxarea măsurilor anti-COVID, reușim să dăm contur acestei idei mai vechi a organizației noastre și să pregătim pentru maramureșeni și o acțiune în acest domeniu. Industria auto traversează o criză severă, pandemia de COVID-19 a generat incertitudine atât în rândul producătorilor auto cât și în rândul clienților acestora, motiv pentru care ne dorim ca această expoziție să reprezinte un bun prilej de promovare a producătorilor din industria auto. Deși traversăm o perioadă în care resimțim cu toții efectele crizei coronavirusului, apreciez seriozitatea și profesionalismul dealerilor auto care au răspuns pozitiv invitației noastre la această expoziție auto și au arătat că doar prin forțe comune putem genera un eveniment de interes pentru cei pasionați de acest domeniu. S-au alăturat celor mai importanți dealeri auto și alte firme de profil cunoscute în acest domeniu, iar împreună vom lansa un eveniment complex pentru publicul larg.”

Organizatorii pregătesc în colaborare cu VW Kafer Club Baia Mare și o expoziție de mașini clasice. 20 de ”broscuțe retro” vor anima și vor da culoare evenimentului, iar Clubul sportiv XPO Racing va aduce mai aproape de public automobilismul sportiv, prin prezentarea unor mașini de raliu. De asemenea, se alătură evenimentului și Serviciul Rutier Maramureș (SPR). În cadrul standului SPR de la Auto Show Maramureș, polițiștii maramureșeni vor prezenta o parte din tehnica de lucru de care dispune Serviciul Rutier – autospeciala radar Autovision, aparat etilometru, pistol radar etc. – și vor comunica situația accidentelor rutiere, principalele cauze generatoare, respectiv recomandări cu privire la conduita de adoptat în trafic. În cadrul evenimentului, Alpha Bank Baia Mare Branch va promova oferte de credite auto.

Intrarea la Auto Show Maramureș va fi gratuită; program de vizitare: 10:00-22:00

AUTO SHOW MARAMUREȘ, ÎN PARCAREA BAIA MARE VALUE CENTRE! 25 – 27 IUNIE!

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu