ACTUALIZARE INCREDIBIL – O ucraineancă de 22 de ani acuză că a fost violată în timp ce era cazată la o mănăstire din Petrova

O ucraineancă de 22 de ani a sesizat poliția din Sighet că ar fi fost agresată sexual în luna martie în timp ce era cazată la o mănăstire din Petrova. Acum polițiștii trebuie să afle dacă cele sesizate se confirmă sau nu.

„Ieri, 17 aprilie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 22 de ani din Ucraina cu privire la faptul că, în perioada 13-15 martie 2022, în timp ce era cazată la o mănăstire din localitatea Petrova, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat de 55 de ani. Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și a împrejurărilor producerii evenimentului”, a anunțat IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE Reprezentanții Episcopiei Maramureșului și Sătmarului spun, pentru ziarmm.ro, că de fapt ar fi fost făcute două plangeri împotriva părintelui stareț de la mănăstirea din Petrova, două femei acuzand că ar fi fost agresate sexual. În acest moment un oficial al Episcopiei este în drum spre Petrova, unde va discuta cu părintele stareț de acolo. De la izbucnirea conflictului ruso-ucrainean la mănăstirea din Petrova ar fi fost cazate 40 de femei, cu copii. Toți au primit cazare și masă, iar copiii au fost înscriși la școlile din zonă pentru a-și continua studiile.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu