ACTUALIZARE COD ROȘU – 7 persoane au murit după ce un camion, un autoturism și o ambulanță s-au ciocnit

Localitatea Bălțați din județul Iași a fost azi dimineață locul unui grav accident de circulație soldat cu decesul a 7 oameni. Accidentul s-a petrecut după ce un camion, un microbuz și o ambulanță s-au ciocnit în trafic. Accidentul a avut loc pe DN28 Iași -Târgu Frumos, potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii de la bzi.ro.

ACTUALIZARE

„Astăzi dimineață, aproape de ora 07.00… pe DN 28, localitatea Sârca, comuna Bălțați, județul Iași… Din primele date, un autocamion intră pe contrasens, acroșează o ambulanță, apoi intră în coliziune frontală cu o autoutilitară. Rezultatul: 7 persoane decedate și alte trei rănite. STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT! În doar câteva secunde 7 persoane și-au pierdut viața!
Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! Atenția trebuie să fie la drum, nu la telefonul mobil! Nu circulați peste viteza legală admisă, nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise! Nu uitați că nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!”,s pune ISU Iași.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu