Accident rutier grav in Tautii Magheraus – In urma impactului, cinci persoane au ajuns la spital

Accident rutier duminica dimineata, in Tautii Magheraus. Pe raza localitatii Busag (Drumul European 58), in jurul orei 8.30, a avut lo o coliziune intre doua autoturisme, in care se aflau cinci si, respectiv, doi pasageri. Impactul a fost unul puternic si a necesitat interventia echipelor de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures.

In urma interventiei pompierilor Detasamentului Baia Mare si a unui echipaj S.M.U.R.D., carora li s-au alaturat trei echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta, pasagerii implicati in accident au fost descarcerati, in vederea acordarii primelor ingrijiri medicale.

„Doi dintre cei cinci pasageri ai primei masini au fost descarcerati de pompieri si au ajuns, impreuna cu ceilalti trei tovarasi de drum, la Spitalul Judetean de Urgenta. Ocupantii celui de-al doilea autoturism au scapat nevatamati”, precizeaza plutonier adjutant Cornel Babut, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta „Gheorghe Pop de Basesti” Maramures.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu