- Publicitate -
Ad imageAd image

UPDATE: Anghel, eliberat sau nu? – Miercuri, cererea de intrerupere a executarii pedepsei in cazul primarului condamnat penal se judeca la Tribunalul Maramures

Ad imageAd image

Un nou termen in dosarul primarului condamnat Cristian Anghel. In cursul zilei de miercuri, acesta are sansa iesirii din inchisoare, in cazul in care magistratii maramureseni vor admite cererea depusa de inculpat referitoare la intreruperea executarii pedepsei. Programata initial a se judeca abia luna viitoare, cauza a avut un prim termen saptamana trecuta, cand dosarul s-a amanat.

Avocatul Ioan Blajan, aparatorul lui Cristian Anghel, s-a ferit sa faca vreo previziune inaintea acestui termen. „Am crezut altceva inaintea sentintei date de Curtea de Apel Cluj si m-am inselat. Ati vazut ce s-a intamplat. Orice e posibil”, a spus Blajan, lasand sa se inteleaga o nota de optimism inaintea solutionarii cauzei.

In cursul zilei de miercuri, ZiarMaramures.ro va reveni cu detalii vizavi de solutia instantei.

Mai multe despre cererea de intrerupere a executarii pedepsei, intr-un material publicat pe ZiarMaramures.ro.

UPDATE:

Pana la ora 9.45, Cristian Anghel nu a fost adus la instanta de judecata. Cel mai probabil, va veni dupa ora 11. La proces s-au prezentat mai multi angajati ai Primariei, precum si apropiati. Dupa intrarea in sala de judecata, completul a precizat ca pentru inceput se vor lua cauzele cu amanare si apoi se va trece la acest dosar. Care nu va fi lasat pentru o ora prea tarzie, din cauza faptului ca in sala va fi prezenta foartea multa lume. Cristian Anghel urmeaza a fi adus din arestul Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, conform incheierii de sedinta de la ultimul termen.

Dupa ora 11, Cristian Anghel a fost prezentat intantei de judecata. In acest moment el se afla in sala de sedinte, la Tribunalul Maramures. Pronuntarea a fost amanata pentru ora 17.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu