- Publicitate -
Ad imageAd image

Reacția Prefecturii Maramureș după demararea anchetei Parchetului European privind unii angajați ai acesteia

Ad imageAd image

Prefectura a dat un comunicat după ce miercuri, 25 septembrie, procurorii clujeni din cadrul Parchetului European (EPPO) au făcut percheziții în instituție și la domiciliile unor angajați ai acesteia într-un dosar privind posibile fraude în achiziții publice, falsificarea de documente și abuz în serviciu legate de lucrările de renovare a unei clădiri a administrației publice.

”Instituția Prefectului Județului Maramureș a luat act de ancheta declanșată de Parchetul European privind posibile fraude în domeniul achizițiilor publice, fals în înscrisuri și abuz în serviciu legate de lucrări de renovare a unei clădiri a administrației publice.

Instituția Prefectului Județului Maramureș a pus la dispoziția anchetatorilor toate documentele solicitate, iar persoanele implicate în acest proiect au oferit toate informațiile cerute de reprezentanții Parchetului European. În continuare, Instituția Prefectului și funcționarii din instituție vor sta la dispoziția anchetatorilor cu toate informațiile ce vor fi solicitate pe parcursul cercetărilor.

Instituția Prefectului Județului Maramureș are încredere în justiție și va colabora cu Parchetul European pe tot parcursul anchetei”, se arată în comunicatul Prefecturii.

Un comunicat regulamentar, cuminte, al Instituției Prefectului. Trebuia să zică și ea ceva, dacă tot s-a stârnit volbura, nu?! Rămâne să vedem ce va zice, până la urmă, justiția. Că și noi avem încredere în ea, nu doar Prefectura.

Ziar Maramureș

Citește și: E groasă rău – Procurorii europeni au dispus: Percheziții în Maramureș pentru o investiție a Prefecturii județului. Sunt vizate și 14 reședințe ale unor angajați publici. Infracțiuni: fraudă în achiziții, fals și abuz în serviciu

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu