2.000 de pachete de tigari de contrabanda depistate la Sacel, de catre politistii de frontiera

In baza unui schimb operativ de date si informatii realizat cu SRI Maramures, politistii de frontiera maramureseni au organizat o actiune pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari de provenienta ucraineana si duty-free.

Miercuri, 17 februarie, in jurul orei 11.00, lucratorii Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Maramures au oprit in trafic, pentru control, pe raza localitatii Sacel, un autoturism marca Fiat. In masina se aflau Ilie H., in varsta de 51 de ani, si Silvia H., in varsta de 47 de ani, sot si sotie, din judetul Bistrita Nasaud.

“In urma controlului efectuat asupra autoturismului, a fost descoperita, cantitatea de aprox. 2.000 pachete tigari, de diferite marci, de provenienta ucraineana si duty-free, produsele apartinand celor doi soti”, a precizat Iulia Stan, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Maramures.

Acestia nu au putut prezenta documente justificative asupra marfii, iar din primele verificari a rezultat faptul ca au procurat cantitatea de tigari de la anumite legaturi infractionale pe de raza localitatii Sighetu Marmatiei, cu intentia de a le comercializa in judetul Bistrita-Nasaud.

Intreaga cantitate de tigari, in valoare de 7.860 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in continuare se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu