- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

14.288 persoane se află sub supravegherea polițiștilor. Sunt verificate periodic

Peste 14 mii de persoane care au primit diverse măsuri peeventive sunt atent monitorizate de către Poliția Română. În luna martie, în urma activităților desfășurate de Poliția Română, au fost luate în supraveghere 1.996 de persoane, față de care organele judiciare au dispus măsuri preventive.

„Astfel, față de 420 de persoane a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, față de 1.575 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, iar față de o persoană, măsura controlului judiciar pe cauțiune. La sfârșitul lunii martie, se aflau în supraveghere 14.288 de persoane cu măsuri preventive, dintre care 2.078 se aflau în arest la domiciliu, 12.185 sub control judiciar, iar față de 25 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauțiune.

Valoarea totală stabilită prin măsurile preventive de control judiciar pe cauțiune de către organele judiciare este de 3.300.500 de euro și 772.073 de lei. Poliţia Română verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora sesizează instanţa competentă”, precizează Poliția Română.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu