- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

14 – 16 MARTIE 2024 – MARAMEDICA: Manifestare științifică și expozițională la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu Baia Mare”

În perioada 14 – 16 martie, Camera de Comerț și Industrie Maramureș în colaborare cu Colegiul Medicilor Maramureș vor organiza manifestarea științifică și expozițională MaraMedica. Cea de-a XIX-a ediție a evenimentului va avea loc Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare.

Expo MaraMedica este evenimentul Camerei de Comerț și Industrie Maramureș care se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală și produse chimico-farmaceutice pentru medicină. Componenta expozițională a manifestării MaraMedica va fi organizată în Salonul Artelor și va aduce în atenția publicului interesat tehnologii digitale și soluții moderne care răspund provocărilor medicinei generale. Ca la fiecare manifestare expozițională dedicată acestui domeniu sunt invitați să participe producători și distribuitori de echipamente, aparatură și instrumente pentru cabinete medicale, importatori de consumabile necesare în desfășurarea activității medicinei generale, prestatori de servicii specializate, antreprenori sau chiar dezvoltatori de tehnologii pentru industria medicală și farmaceutică.

Program de vizitare, cu intrare liberă:

14 – 16 martie 2024, în intervalul orar:

  • 10:00 – 19:00 (joi și vineri);
  • 09:00 – 13 (sâmbătă)

Înscrieri și informații suplimentare MARAMEDICA (componenta expozițională): Direcția Servicii și Evenimente a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, email: [email protected] ; telefon: (0733) 674 898, persoană de contact – Oana Bran.

Înscrieri și informații suplimentare MARAMEDICA (componenta științifică): Colegiul Medicilor Maramureș, email: [email protected] ; tel./fax. 0262-218018, site: www.colmedmm.ro.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu