Handbal masculin: Minaur Baia Mare – Steaua București, meci decisiv pentru locul 2

Patru meciuri oficiale mai are de jucat echipa masculină de handbal a CS Minaur și toate sunt importante, pentru că la finalul lor echipa poate fi răsplătită cu două medalii. Una pentru Liga Zimbrilor și alta pentru Cupa României (13-14 mai, turneul final). Primul meci este însă cel mai important, iar acesta va avea loc miercuri, de la ora 15.45, în sala “Apollo” din București contra Stelei, un meci care va putea fi urmărit în direct la Pro Arena.

Pentru a termina sezonul pe locul al doilea, Minaur trebuie să câștige ambele meciuri rămase din Liga Zimbrilor, cu Steaua și cu Oradea, fără a sta “la mâna” rezultatelor. Constanța are două meciuri pe care le poate câștiga și tocmai de aceea trebuie să batem și noi. Un egal la Steaua ar înseamna asigurarea poziției a treia, poziție pentru care mai avem nevoie însă de un singur punct în două meciuri. “Marinarii” au și ei un meci dificil, doarece Timișoara vrea să scape de locurile care duc la barajul de menținere în Liga Zimbrilor, dar la fel de adevărat este că o echipă care tocmai a bătut pe Dinamo este clar favorită în fața uneia din subsolul clasamentului.

Sezonul trecut, Minaur a pierdut acasă meciul cu Steaua (24-31), dar s-a revanșat în deplasare, când s-a impus cu 29-27, reușind să termine sezonul pe locul al doilea, după acea victorie. Acum, Minaur a pierdut acasă cu 28-29 în tur și sperăm că va reedita performanța de anul trecut, care i-ar aduce un loc doi binemeritat (sigur, după meciul cu Oradea, din ultima etapă).

csminaur.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu