- Publicitate -
Ad imageAd image

DRUMUL HORINCII – Prefectul Rudolf Stauder a discutat cu investitori străini

Ad imageAd image
Ad imageAd image
Cea mai cunoscută băutură specifică Maramureșului – horinca – a fost promovată și anul acesta la a doua ediție a proiectului “Drumul Horincii”. Prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder, a luat parte ieri, 17 septembrie, în a doua zi a evenimentului, care a fost despre prezentarea horinciilor tradiționale, despre seminarul și turul ghidat la Atelierele Zetea, unde au fost prezentate diferențele dintre horincă, pălincă și țuică.
„Alături de Ionel Bogdan , președinte Consiliul Județean Maramureș, și de Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș, am participat la eveniment și am discutat cu oaspeții străini din Istanbul, Israel, Italia, Ucraina, Atlanta, Monaco și Paris despre horinca de Maramureș, băutură care alături de bucatele tradiționale, folclorul, meșteșugurile, locurile de poveste și oamenii minunați dă unicitate Maramureșului. Proiectul “Drumul Horincii” este organizat de Rotary Club Baia Mare 2005, cu susținerea Consiliului Județean Maramureș, cu scopul de a promova cea mai cunoscută băutură specifică Maramureșului”, a precizat Stauder.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
- Advertisement -
Adaugă un comentariu