- Publicitate -
Ad imageAd image

Mai multi romani din Chicago, saltati de trupele anti-tero, pentru ca au injunghiat porcul, in ziua de Ignat

Ad imageAd image

In orasul lui Al Capone, romanii au reusit sa schimbe Masacrul de Sfantul Valentin cu Masacrul de Ignat. Tipete puternice si sange peste tot – aceasta este imaginea care i-a socat pana si pe cei din trupele SWAT.

Craciunul nu va mai fi n iciodata la fel pentru o comunitate din romani din Chicago, pentru care traditiile de-acasa au insemnat o sperietura grozava. S-a intamplat acum un an de zile, pe 20 Decembrie – de Ignat. Romanii au iesit cu porcul in curtea casei unde au

trecut la treaba, ca si acasa.

Nu s-au gandit insa ca vecinii lor n-au mai auzit asemenea tipete de pe vremea Prohibitiei, cand Al Capone si ai sai dominau strazile. Alertati de zgomote, acestia au sunat la politie, de unde au venit in mare viteza trupele speciale.

Membrii SWAT au fost ingroziti cand au gasit o baie de sange in curtea romanilor. Unul dintre ei injunghia porcul, altul colecta sangele intr-un lighean, iar un al treilea parlea carnea cu o butelie si o lampa cu gaz. Scene care i-au dus pe politisti cu gandul la ucigasi in serie, nu la romani cu pofta de soric.

Luati pe sus si dusi la sectie sa dea declaratii, romanii au scapat doar cu ajutorul unui conational avocat. Acesta a pledat cauza lor, bazandu-se pe o lege ce acorda dreptul la libertate culturala in privinta ritualurilor traditionale. Romanii au scapat doar cu un avertisment si au intrat intr-o perioada de 2 ani de monitorizare.

crimetime.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu