- Publicitate -
Ad imageAd image

Caricatura Zilei: Ziaristul Ciprian Dragos, ridiculizat pentru faptul ca ajunge cu intarziere la intalniri si uita de cadourile copiilor – Bine ca e doar o caricatura

Ad imageAd image

De Craciun, am hotarat sa renuntam la caricaturile cu care deja v-ati obisnuit, in care sunt ridiculizate „calitatile” personalitatilor din politica si administratie (si nu numai). Maestrul Mihai Matei, insa, a gasit de cuviinta ca si cei care administreaza acest site pot face obiectul caricaturilor sale.

De data aceasta, cel vizat a fost subsemnatul. Trebuie sa recunosc ca nu sunt un tip deloc punctual (prietenii stiu de ce) si ajung cu 15 minute mai tarziu la fiecare intalnire. Inclusiv atunci cand persoana cu care ma intalnesc ajunge si ea mai tarziu.

Si cum anul acesta a fost unul al cadourilor pentru cei micuti, Mihai Matei nu a uitat de lacrimile unora dintre copiii la care am ajuns. Chiar daca, in realitate, lacrimile au fost de bucurie. E bine ca e doar o caricatura.

Totusi, pe vremea cand eram la Gazeta, colegii imi spuneau ca sunt zgarcit (cine stie daca nu cumva am in continuare reputatia asta :)), asa ca ipostaza in care am fost suprins are o doza de realitate.

Multumesc, maestre! M-ati lasat lejer de data asta!

O caricatura de Mihai Matei.

Ciprian DRAGOS


Distribuie articolul
Adaugă un comentariu