- Publicitate -
Ad imageAd image

Un nou proiect de promovare a partiilor de schi din Romania, lansat la Brasov – Printre beneficiari se afla si judetul Maramures

Ad imageAd image

Cel mai mare proiect de informare si promovare turistica la nivel national privind partiile de schi omologate din Romania – „i-Tour Schi” – a fost lansat, miercuri, la Brasov, de Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania si Groove Hour, impreuna cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Brasov (APDT).

Pentru prima data la nivel national, 78 de partii de schi omologate din 11 judete ale tarii sunt promovate prin pliante turistice, puse gratuit la dispozitia turistilor, prin intermediul proiectului national de informare si promovare turistica” i-Tour Schi”.

Alte doua partii, una din Gura Humorului si alta din Maramures, deschise de curand, vor fi promovate doar on-line, a precizat directorul marketing Groove Hour, Dragos Paiu.

„Ne dorim prin intermediul acestui proiect sa ducem traficul turistic in acele zone in care ajunge mai rar si intr-un numar foarte mic. De asemenea, dorim ca si alte zone turistice din tara sa fie mai bine promovate si cunoscute de catre turisti. Acum turistii aflati in peste 30 de localitati din 11 judete vor beneficia de harti gratuite ale partiilor omologate, harti ale statiunilor si oraselor apropiate, fiecare cu obiectivele turistice de vizitat. Aceste pliante se vor gasi la receptiile hotelurilor sau la punctele de informare turistica din localitatile respective, turistii trebuie doar sa le solicite”, a mai spus Dragos Paiu.

”i-Tour Schi” este un proiect national de informare si promovare turistica, initiat in anul 2005 de Groove Hour. in 2010 vine cu cea mai ampla campanie de informare turistica realizata pana acum – peste 1 milion de pliante de informare turistica gratuite distribuite in peste 400 de localitati din zonele turistice de trafic maxim din tara: Litoral, Delta Dunarii si Valea Prahovei.

Peste 340.000 de materiale de promovare au fost trimise in statiunile montane, Arieseni, Alba Iulia, Brasov, Poiana Brasov, Predeal, Cluj, Baisoara, Targu-Jiu, Ranca, Deva, Petrosani, Straja, Baia Mare, Borsa, Cavnic, Piatra Neamt, Azuga, Busteni, Sinaia, Sibiu, Paltinis, Trecatoarea Lupilor. Toate materialele contin atat hartile partiilor de schi si informatii despre acestea, cat si hartile statiunilor sau oraselor importante.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu