- Publicitate -
Ad imageAd image

UPDATE: Initiativa a viceprimarului Mircea Dolha: „Craciun pentru mamele singure” – 600 de persoane au primit cadouri

Ad imageAd image

Intr-o perioada in care masurile guvernului mai degraba lovesc in interesele mamelor decat sa le ajute, viceprimarul Mircea Dolha a initiat o actiune care sa vina in sprijinul mamelor din familiile monoparentale. Sub genericul „Craciun pentru mamele singure”, miercuri, 22 decembrie, de la ora 16.30, la Teatrul Municipal Baia Mare, Mos Craciun va aduce cadouri mamelor din familii monoparentale care, in evidente, figureaza ca obtin venituri modeste. Au fost invitate, impreuna cu copiii, mame din familii monoparentale, care in evidente figureaza ca obtin venituri modeste. Pe langa pungile cu cadouri, Mircea Dolha le va oferi invitatilor si un concert de colinde.

UPDATE: Aproximativ 600 de persoane, mame si copii, au primit cadouri de Craciun, din partea lui Mircea Dolha, la Teatrul Dramatic. Viceprimarul s-a aratat extrem de incantat de cele petrecute.

„A fost o reusita si nu-mi ramane decat sa declar ca voi avea sarbatori frumoase doar pentru faptul ca am privit chipurile acestor cateva sute de doamne si copilasi, care au venit cu dansele. Am avut in sala Teatrului Dramatic peste 450 de persoane adulte si peste 150 de copii, ceea ce este un lucru extraordinar. Nimeni n-a plecat cu mana goala, iar asta inseamna ca Mosul si-a facut datoria. Mircea Dolha si echipa pe care o are in spate adus si anul acesta de Mos Craciun, asa cum a facut-o in ultimii patru ani si ma bucur ca am reusit, iar la anul vrem sa putem continua acest demers important. Doresc sa specific ca acest eveniment nu are conotatii politice sau de alta natura, ci este o actiune umanitara”, a declarat pentru ZiarMaramures.ro, Micea Dolha.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu