- Publicitate -
Ad imageAd image

Recital Paula Seling si Ovi la Gold Plaza Baia Mare

Ad imageAd image

Centrul Comercial si de Divertisment Gold Plaza Baia Mare sarbatoreste primul Craciun alaturi de toti cei care l-au asteptat si l-au primit cu bratele deschise. Pe langa numeroasele premii, surprize si evenimente speciale care au avut loc in perioada cadourilor, luna Decembrie va culmina cu un moment special pentru un public si mai special.

Cadoul pe care Gold Plaza il face tuturor de Craciun este un recital extraordinar Paula Seling si Ovi, cuplul care a dus Romania pe culmile succesului la Eurovision 2010.

Evenimentul va avea loc joi, 23 Decembrie 2010, cu incepere de la orele 20:00.

In deschidere, cei prezenti vor avea parte de un moment special oferit de Fanfara Municipiului Baia Mare care va incanta publicul in fiecare dintre serile de 21, 22 si 23 Decembrie, cu incepere de la orele 18:00 in zilele de 21 si 23 Decembrie si cu incepere de la ora 17:00 in data de 22 Decembrie.

„Tot in deschiderea recitalului Paula Seling si Ovi, incepand cu orele 19:30, spectatorii vor fi invitati sa asiste la o defilare exuberanta, o prezentare de moda care va propune tinute de femei si barbati pentru Revelion si ocazii speciale!”, a spus Raluca Grebenisan, de la Departamentul de Marketing al Gold Plaza Baia Mare.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu