- Publicitate -
Ad imageAd image

Vasile Vlasin si-a lansat mesajul electoral: Mai mult. Mai bine. Impreuna.

Ad imageAd image

Recent, Vasile Vlasin, consilier municipal, si-a anuntat candidatura pentru Primaria Baia Mare. Incet, incet, acesta se pregateste de campanie electorala. Cand va fi sa vina aceasta, ramane de vazut. Ca va fi martie, ca va fi iunie, variantele vehiculate sunt din cele mai diverse. Intr-un comunicat trimis pe adresa redactiei, Vasile Vlasin ne expune principiile de baza ale mesajului sau electoral: Mai mult. Mai bine. Impreuna.

La fel ca majoritatea dintre noi, stiu ca in Baia Mare se poate mai mult si se poate mai bine. Și sunt constient ca numai impreuna vom repune orasul nostru pe harta localitatilor care conteaza. De aceea, la urmatoarele alegeri, voi candida pentru functia de Primar.

Municipiul Baia Mare a suferit in ultimii ani modificari semnificative, unele in bine, altele in rau. Din pacate, ce s-a facut pana acum a fost prea putin, realizat in mod gresit si pus in practica dupa chipul si asemanarea unor indivizi care nu cunosc notiunea de ”echipa”. De cand Baia Mare a ramas fara primar, in urma arestarii fostului edil Cristian Anghel, fiecare a facut ce a vrut in Primaria Baia Mare. Consiliul Local nu a reusit mereu sa pondereze vremelnica ”putere din pix” a unora sau a altora, fapt ce s-a rasfrant nu doar asupra strazilor, cladirilor si aspectului municipiului Baia Mare, ci si asupra fiecaruia dintre noi. Nu putem fi de acord cu aceasta stare de lucruri. Eu sunt ferm convins ca noi toti, baimarenii, vrem MAI MULT, MAI BINE, iar toate acestea sa le realizam IMPREUNA.

In primul rand, pentru ca se poate. Vreau mai mult, pentru ca municipiul Baia Mare trebuie dezvoltat din toate punctele de vedere. Mai mult, deoarece pana acum putinul (ce ne-a fost ”vandut” drept suficient) nu ma mai poate multumi. Mai mult, pentru ca mai avem de facut pasi importanti in privinta dezvoltarii economice, culturale si a infrastructurii. Mai mult va insemna valorificarea potentialului economic local si materializarea posibilitatilor de promovare a turismului. Mai mult va reprezenta atragerea investitiilor pe plan local, atat din interiorul, cat si din exteriorul Romaniei.

Mai mult va fi o realitate, prin transformarea tuturor acestor oportunitati de dezvoltare durabila in locuri de munca nou create aici, in Baia Mare. Mai mult pentru baimareni, mai putin pentru grupurile de interese din anumite structuri administrative!

Mai bine, pentru ca m-am saturat sa ne plangem de ceea ce s-a facut pana in prezent. Mai bine, pentru ca baimarenii merita asta! Mai bine, pentru ca se poate si trebuie sa ne dorim mereu mai binele. Mai bine pentru ca Baia Mare are tineri valorosi care ar putea sa se implice in dezvoltarea orasului, in loc sa-si programeze viitorul in alte orase sau in strainatate.

Impreuna, pentru ca alaturi de un om puternic se afla mereu o intreaga echipa de profesionisti. Nimeni, niciodata nu a reusit sa realizeze de unul singur ceva. Cand lucrezi in beneficiul cetateanului, trebuie sa ii asculti doleantele. Este de neacceptat sa conduci un oras fara sa tii cont de ceea ce isi doresc cetatenii.

Baia Mare va fi condusa impreuna cu baimarenii, pentru realizarea idealurilor comune. Baia Mare poate si trebuie sa devina un municipiu puternic, condus nu doar de un primar, ci de comunitatea ca atare. Doar asa, impreuna, vom reusi sa dezvoltam orasul nostru, oras pentru care fiecare ne dorim mai mult si mai bine. Impreuna vom schimba destinul, infatisarea si perspectivele orasului Baia Mare!

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu