- Publicitate -
Ad imageAd image

Politistii de frontiera au capturat un autoturism furat si 300 de petarde

Ad imageAd image

La sfarsitul saptamanii trecute politistii de frontiera maramureseni au descoperit un autoturism furat din strainatate, 300 de petarde fara documente legale si 130 kg de cupru furat.

In urma actiunilor, lucratorii Politiei de Frontiera Maramures au intocmit trei dosare penale in care sunt cercetate patru persoane.

In urma verificarilor efectuate in bazele de date, s-a constatat faptul ca masina in cauza este reclamata furata din Spania, conducatorul acesteia declarand ca a cumparat autoturismul de la Petru B., din localitatea Berbesti si nu stia ca acesta este furat.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de complicitate la furt, iar autoturismul, in valoare de aproximativ 21.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera Maramures pana la finalizarea cercetarilor.

„In cursul aceleiasi zile lucratorii Politiei de Frontiera Maramures au descoperit asupra lui Daniel T. din localitatea Sighetu Marmatiei cantitatea de 300 petarde pe care acesta a incercat sa le introduca ilegal in tara prin PTF Sighetu Marmatiei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu