- Publicitate -
Ad imageAd image

Concurs cu premii: Inscrie-te acum in cursa pentru un telefon mobil Nokia C1 – Mai sunt trei zile pana la tragerea la sorti

Ad imageAd image

Mai sunt trei zile in care va puteti inscrie la concursul nostru, pentru a castiga un telefon mobil marca Nokia C1. Joi, va avea loc tragerea la sorti, momentul fiind transmis pe postul de televiziune Cinemar TV (CBN).

Tot ce aveti de facut este sa mentionati numele sponsorului nostru si trei produse comercializate de magazinul respectiv, situat in Baia Mare, printr-un simplu comentariu la acest articol. Raspunsul corect se regaseste in clipul atasat articolului sau in cel aflat in partea din dreapta sus a acestei pagini, in coloana laterala.

Ultima zi de inscriere este miercuri, 22 decembrie. Tragerea la sorti va fi prezentata in cadrul emisiunii Garda de Noapte, difuzata pe Cinemar TV.

Precedentul premiu pus in joc de sponsorul nostru, un mp3 player, cu multiple functii, a fost castigat de Alexa Nicolae, din Baia Mare (Ferneziu). Acesta a participat la concursul nostru, prin intermediul Cinemar TV.

ZiarMaramures.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zKSkiPJE63w&feature=player_embedded[/youtube]

Distribuie articolul