- Publicitate -
Ad imageAd image

Gala Campionilor: Jucatorii CSM Stiinta Baia Mare, premiati pentru obtinerea celor patru trofee cucerite anul acesta

Ad imageAd image

Conducerea clubului de rubgy CSM Stiinta Baia Mare a organizat Gala Campionilor, in cinstea jucatorilor care au cucerit in acest an patru trofee pe plan intern si international: Campionatul Romaniei (pentru a doua oara consecutiv), Cupa Romaniei, Cupa Europei Centrale si de Est si Supercupa Europei Centrale si de Est.

Manifestarea a avut loc intr-un cadru festiv, la restaurantul Hotelului Carpati, din Baia Mare, si s-a bucurat de prezenta a numeroase personalitati din lumea sportului, a oamenilor de afaceri si a politicii locale.

Fiecare membru al clubului a fost aplaudat de cei prezenti si recompensat, in acest fel, pentru eforturile depuse in vederea obtinerii performantelor amintite mai sus. Nu au fost uitati nici sponsorii echipei, antrenorii si oficialii clubului.

Reprezentantii presei au primit plachete, pentru promovarea evenimentelor sportive legate de evolutia jucatorilor baimareni. In fotografie, cea primita de ZiarMaramures.ro.

Printre urarile facute jucatorilor, presedintele Calin Matei le-a trasat acestora si obiectivele pentru anul viitor: „Cel putin cele atinse anul acesta”.

Succes tuturor jucatorilor si Sarbatori Fericite!

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu