- Publicitate -
Ad imageAd image

XTB Academic Trading Championship a desemnat castigatorii tranzactionarii on-line

Ad imageAd image

Cel mai important concurs studentesc de tranzactionare on-line, XTB Academic Trading Championship, organizat de X-Trade Brokers, a fost castigat de Liviu Adrian Taga, student la Academia de Studii Economice, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori in anul IV, care a realizat un randament de tranzactionare de 297%.

Concursul s-a desfasurat in perioada 4 noiembrie – 10 decembrie 2010 si a presupus tranzactionarea cu bani virtuali, pe piete reale- valutara, de marfuri, actiuni si indici bursieri- prin intermediul conturilor demonstrative din platforma de tranzactionare Metatrader 4.0. Toti concurenții au avut un sold initial de 10.000 de lei virtuali, mecanismul de concurs fiind extrem de simplu: castiga cei care au randamentele cele mai mari. Premiile principale au fost acordate la finalul concursului si au vizat activitatea de tranzactionare realizata pe toata durata desfasurarii concursului. Premiile saptamanale și zilnice au fost acordate in perioada de desfasurare a concursului și au marcat activitatea de concurs realizata pe toata durata unei saptamani sau a unei zile.

La concurs au participat peste 1.000 de studenti. Cu ajutorul partenerilor educationali- Universitatea Romano Americana, Academia de Studii Economice, Senatul Studentesc ASE, Universitatea Bucuresti, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti, Universitatea Danubius- XTB a organizat o serie de seminarii si webminarii de instruire a peste 1.000 de studenti pasionati de trading.

Castigatorul concursului a fost Liviu Adrian Taga, cu un sold de 39.665 RON si o performanta de 297%. El a castigat un Laptop Lenovo, o carte de specialitate (“Trading for a living: Psychology, Trading tactics, Money management”), o sapca originala McLaren si un internship in cadrul X-Trade Brokers Romania.

Locul al doilea in cadrul concursului XTB Academic Trading Championship 2010 a fost castigat de catre Cristian Constantin, cu un sold de 25.437 RON si o performanța de 154%. Cristian este student la ASE, Facultatea de Management, in anul al doilea. El a castigat un PDA HTC, o carte de specialitate, o șapca originala McLaren și un internship la X-Trade Brokers Romania.

Locul al treilea in concurs a fost ocupat de catre Mihai Chisalita (Studii Postuniversitare de specializare in Antreprenoriat si Supply Chain Management, Universitatea Transilvania din Brasov), cu un sold de 23.644 RON si o performanta de 136%, care a castigat o carte de specialitate, o sapca originala McLaren si un internship in cadrul X-Trade Brokers Romania.

Ocupantii locurilor 4-10 in acest concurs au castigat cate o carte de specialitate “BUFFETT- The making of an American Capitalist” si cate o sapca originala McLaren.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu