- Publicitate -
Ad imageAd image

Mos Craciun in Ferneziu – 500 de copilasi au primit cadouri din partea deputatul Catalin Chereches (FOTO)

Ad imageAd image

Pentru copiii de la Scoala Generala nr. 16 si cei de la Gradinita de pe strada Uzinei din cartierul Ferneziu, Mos Craciun a venit cu cateva zile mai devreme, adus de deputatul maramuresean Catalin Chereches.

„Suntem fericiti ca Mosul nu ne-a uitat, chiar daca noi locuim in Ferneziu. Aici locuiesc multi copilasi ce provin din familii sarace, cu probleme sociale. Gestul facut de deputatul Catalin Chereches, care l-a adus pe Mos Craciun aici sa le ofere copiilor cate un cadou, este deosebit si ii multumesc in numele comunitatii si al parintilor”, a spus una dintre educatoarele Gradinitei nr. 19, de pe strada Uzinei.

Fiecare din cei aproximativ 500 de copilasi a primit din partea Mosului cate un pachetel cu dulciuri. „Craciunul este un moment al daruirii cadourilor, iar acesta reprezinta un act de generozitate, consolidand, in acelasi timp si spiritul uman. Ma bucur ca am avut posibilitatea de a aduce un strop de bucurie acestor copilasi, aducandu-l pe Mos Craciun la serbarile lor de iarna. Nu exista, pentru ei, bucurie mai mare decat sa stea langa Mosul si sa primeasca, din mana lui, un pachetel.

Copiii stiu cel mai bine sa se bucure de daruri si au felul lor de a multumi. Luminitele de bucurie din ochisorii lor, este cel mai frumos fel de a-mi multumi”, a punctat deputatul Catalin Chereches.

„Pune suflet pentru copilul tau” va continua si la Gradinita de pe strada Luncii, din Ferneziu.

„Grijile sunt mari, presiunile sociale si economice ale baimarenilor sunt majore, dar sarbatorile vin si indiferent de greutatea timpurilor, sunt asteptate de toti, ca o speranta de mai bine. Pe langa trairile si asteptarile fiecaruia, de Craciun, ma voi stradui sa aduc cate un strop de bucurie in sufletele acestor copii, din Baia Mare”, a mai adaugat deputatul Catalin Chereches.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu